Aan en afmelden leden

Regelmatig komt het voor dat er leden zijn die indien men zich wil afmelden niet weten hoe het werkt. Men spreekt dan maar een bestuurslid aan of een leider dat hij/zij wil gaan stoppen, fout !!!   

Ook zijn er personen die lid van onze vereniging willen worden zich bij de verkeerde personen aan melden.

Afmelden

Indien een lid zich wil afmelden moet dit schriftelijk bij de ledenadministratie (zie site rechtsboven > lid worden).  Indien men zich niet op de juiste manier afmeld  ontvangt men voor het nieuw seizoen gewoon weer een factuur.

Aanmelden nieuw lid

Indien een persoon zich wil aanmelden als lid van de vereniging kan dit via de site www.roodzwartbaflo.nl  rechtsboven >lid worden.  Hier vult men zijn/haar gegevens in de klikt men op versturen. De ledenadministratie en de penningmeester ontvangen dan het formulier en zal hij/zij bij de KNVB worden aangemeld. Daarna zal betreffende persoon alle informatie van de vereniging ontvangen en is hij/zij speelgerechtigd.

Wijzigen adresgegevens.

Bij het versturen van de facturen is ook nu weer gebleken dat er leden zijn die niet hun nieuwe adresgegevens heeft doorgegeven. Dit moet ook worden door gegeven aan de ledenadministratie.  Ook is het mogelijk op via de app wedstrijdzaken jou gegevens te wijzigen.