2017

Derde jaargang ‘Vrienden van Rood Zwart Baflo’ van start

Dat Rood Zwart Baflo een groeiende club met veel ambitie is kan je niet ontgaan zijn. Om een steentje bij te kunnen dragen hebben we een vriendenclub opgericht. Het doel van deze club is om met een grote groep mensen financiële ondersteuning van diverse projecten te bieden. Het nieuwe doel voor dit kalenderjaar is: ‘investeren in goede audio-appartuur, bekabeling en infrastructuur’.

In het verleden zijn er diverse andere clubs van 25 & 50 geweest, maar dit kreeg niet altijd het fundament waarop gehoopt was. Voor de komende jaren willen we het anders aanpakken… Met een eenmalig (jaarlijks) bedrag en duidelijke doelen te stellen. Aangezien het audio-systeem verouderd is en het niet gemakkelijk werkt, hebben we besloten om dit in het nieuwe jaar aan te pakken. Het gaat niet alleen om nieuwe boxen, maar ook over de aansturing hiervan. Te denken valt aan een nieuwe versterker, betere bekabeling, twee nieuwe boxen, andere mixer/mengpaneel enz. We hopen het daarnaast makkelijk bedienbaar te maken, zodat iedereen met de nieuwe apparatuur om kan gaan achter de bar.

Na het overweldigende succes van vorig jaar, met 74 vrienden van Rood Zwart (doel: overkapping), willen we er ook dit jaar graag een mooi vervolg aan geven. Heb je je nog niet opgegeven en lijkt het je leuk om mee te doen, doe dan ook mee. De mensen die hebben geïnvesteerd komen begin 2018 op het nieuwe doek in het frame in de kantine te hangen.

We zijn op weg om ons doel te realiseren, maar we zijn er nog lang niet. Heb je je nog niet opgegeven en lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan vooral op. De mensen die hebben geïnvesteerd komen op een mooie lijst in de kantine te hangen.

Samenvattend:

  • Eenmalige investering van € 25,-
  • Bedrijven en particulieren kunnen meedoen
  • Duidelijk doel: Nieuw audio systeem + boxen, bekabeling en infrastructuur.
  • Je kunt zelf kiezen met welke naam je op het bordje komt… ludieke teksten mag ook ;).
  • Betaling kan contant bij ondergetekenden of via overmaking bank (gegevens onderstaand)
  • Realisatie: gedurende het jaar 2017

Voel je je geroepen om deel uit te maken van deze club, geef je dan nu op. Voor een bedrag van 25 euro ben je erbij!!

We hopen jullie voor zover voldoende geïnformeerd te hebben. Voor vragen of tips kun je altijd bij ons terecht.  Onderstaand kun je je ook direct aanmelden voor de club. Na verifiëring wordt de naam toegevoegd aan de lijst.

Betaling

Wij willen je vragen om het bedrag van € 25,- over te maken, op rekeningnummer NL54RABO0367423928 t.n.v. Rood Zwart Baflo met als omschrijving: Vriendenclub RZB 2017 + je naam, of contant te geven aan Patrick Rutgers of Wim Dijkman. Er zijn al een aantal personen die inmiddels betaald hebben, de status wordt door ons bijgehouden op een lijst.

Tevens zal er een nieuw spandoek met daarop de ‘Vrienden van Rood Zwart Baflo’ van 2017 ontwikkeld worden waarop de (bedrijfs)naam te bewonderen zal zijn. Deze hangt gedurende een jaar lang in de kantine van RZB. Sta je er nog niet tussen en wil je graag meedoen? Opgeven kan nog steeds bij één van ondergetekenden, via het inschrijfformulier op deze pagina, of via het invullen van de lijst op het prikbord in de kantine. We kunnen nog wel een aantal mensen gebruiken om het doel te bereiken.

Namens de ‘Vrienden van RZB’,

Wim Dijkman & Patrick Rutgers.


Aanmeldingsformulier ‘Vrienden van RZB 2017’

Hieronder kun je je direct online aanmelden voor de ‘Vrienden van RZB’. Je krijgt hiervan nog een bevestiging van Wim of Patrick.

Vrienden van RZB
Bezig met versturen

Investeerders/Deelnemers 2017 // Nieuw doel audio, bekabeling, aansturing en nieuwe boxen
1. Henk Niewijk
2. Klaas Danhof
3. Rick Danhof
4. Martijn Huizenga
5. RZB Dames I
6. Krijgsheer
7. Wim Dijkman
8. Ewoud Dijkman
9. Patrick & Minke Rutgers
10. Theo & Stefan Kruizenga
11. Ronnie Wieringa
12. Lars Dijkstra
13. Chris Bootsman
14. Geuze
15. Plaat & Plak
16. Jaap & Ina de Vries
17. Roel & Coby Postma
18. Jeroen Zwart
19. Robert Knol
20. Emiel Dijkstra
21. Rick Werkman
22. Renger & Jannie Dijkman
23. Chris Goelema
24. Fam. ten Boer
25. Simon Slagter
26. William de Roo
27. Babette Woldring
28. Ronald & Elly Benninga
29. Peter Wieringa
30. Joram & Ellen
31. Stefan Bijsterveld
32. Marthyn Elzes
33. Hindrik & Margreet
34. Bram Bregman
35. Bollie
36. Jeroen Lampje
37. Ronald Stoepker
38. Jacob Cleveringa
39. Cor & Harma Schierbeek
40. Jan Bolt
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.


Investeerders/deelnemers 2016


Investeerders/deelnemers 2015