Druk bezochte nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zaterdag hield het Bestuur haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor ieder die Rood Zwart Baflo een warm hart toe draagt. Vooraf zou er een Mix-toernooi gehouden worden maar door de vele regen in de afgelopen week was dit helaas niet mogelijk.

Vanaf 17.00 uur liep de kantine langzaam vol en kon de voorzitter Jan Bolt 80 personen verwelkomen. Om 18.00 uur hield de voorzitter zijn nieuwjaarstoespraak en noemde diverse gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Links Klaas Danhof en rechts Jaap de Vries

Ook tijdens de nieuwjaarsreceptie riep de voorzitter twee personen bij zich nl. Klaas Danhof en Jaap de Vries. Eerstgenoemde is al jaren assistent scheidsrechter bij RZB 1 en Jaap heeft zich in de afgelopen jaren zeer verdienstelijk gemaakt voor de vereniging en is tevens teammanager bij de hoofdmacht. Beide heren werden benoemd tot lid van verdienste van Rood Zwart Baflo en werden de bijbehorende speldjes opgespeld door de secretaris Jacob Cleveringa en kreeg men tevens een oorkonde. Daarna kon iedereen mee doen aan een quiz op zijn mobiel die gepresenteerd werd door Ronald Benninga, en als klap op de vuurpijl werden er nog enkele rondjes bingo gespeeld.

 

 

 

Video