Nieuwe hoofdsponsors

September 2017. Met trots presenteert Rood Zwart Baflo haar nieuwe hoofdsponsors. Beukema Grondwerken BV en Bakkerij Rutgers zijn de nieuwe sponsoren die een samenwerkingsovereenkomst zijn aangegaan. Bakkerij Rutgers kiest na drie jaar ervoor om nog weer drie jaar bij te tekenen. Beukema Grondwerken BV is sinds dit jaar nieuw bij de club en gaat ook een drie jarig samenwerkingsovereenkomst aan. Beukema Grondwerken BV en Bakkerij Rutgers zorgen samen met mede hoofdsponsor: Luurtsema Bouw dat de 1e selectie van Rood Zwart Baflo o.a. wordt voorzien van een nieuw wedstrijdtenue, voetbaltassen en presentatiepak. De voetbalvereniging uit Baflo heeft ambities en hoopt door de komst van de nieuwe sponsor en een doordacht beleid de benodigde randvoorwaarden zo te creëren dat de vereniging toe is aan een nieuwe stap. Als vereniging willen wij daarnaast ook onze trots uitspreken naar al onze overige bestaande sponsoren die ons steunen. De voetbalvereniging uit Baflo heet de nieuwe sponsoren van harte welkom.

De nieuwe sponsor willen wij graag aan u voorstellen;

Beukema Grondwerken BV

Roelf Beukema van Beukema Grondwerken BV uit Onderdendam is al jaren werkzaam in de grondverzet in Groningen. Begon Beukema in 1979 met een kleine trekker en een hooipers, langzamerhand groeide dit uit tot een middelgroot bedrijf die zich steeds meer bezighield met het aannemen van grond- en baggerwerken. Ook verhuurt het bedrijf verschillende graafmachines zowel klein als groot met lange of korte gieken. Voor meer informatie over het bedrijf verwijzen wij u graag door naar de website via volgende link: www.beukemabv.nl

Bakkerij Rutgers

Wie in de ochtenduren de Heerestraat passeert ontkomt niet aan de herkenbare geur van vers gebakken brood afkomstig van bakkerij Rutgers. Op 1 oktober 1978 ging de winkeldeur van bakkerij Rutgers voor het eerst open. Na jarenlang als knecht te hebben gewerkt werd Tjaco Rutgers nu trotse eigenaar van zijn eigen bakkerij in Baflo. Inmiddels heeft zijn zoon Anne Rutgers het voor het zeggen en is er een filiaal in Winsum bijgekomen. Toch is Tjaco Rutgers ondanks zijn leeftijd van 85 jaar nog wekelijks te vinden in de bakkerij. Voetbaltalent heeft Anne niet, maar de interesse en kennis in het voetbal is groot! Bijna 8 jaar lang is bakkerij Rutgers inmiddels trotse hoofdsponsor van Rood Zwart Baflo en zal dat ook de komende 3 jaar blijven.

Luurtsema