25-04-2020

Voorraadverkoopdag Rood Zwart Baflo – komende zaterdag 25 april, 10:00-14:00 uur.

Op dit moment staat er natuurlijk veel stil in Nederland. De sportclubs worden niet ontzien, zo ook Rood Zwart Baflo. We hadden nog een grote voorraad staan, om te kunnen voorzien in de normaal drukke periode (veel (doordeweekse) wedstrijden met mooi weer, schoolvoetbal enz.) en bezoekers te kunnen voorzien van een natje en droogje.

Gezien de maatregelen die de overheid ons heeft opgedragen lijkt het er nog niet op dat de we in de komende periodes open kunnen gaan. Dit zorgt ervoor dat producten krapper tegen de houdbaarheidsdatum aan beginnen te raken. We hebben dit deze week uitgezocht en geïnventariseerd. Het eerste deel met producten van maart en april is al naar de voedselbank gegaan.

De kantine is een grote motor achter de inkomsten van de club is, hier kunnen we nu niet op terugvallen. Om de derving enigszins te beperken gaan we aankomende zaterdag (25 april) een verkoopdag organiseren, waarbij we de voorraad die nog een goede datum heeft proberen te verkopen. Hierbij houden we zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM aan, dus 1,5 meter afstand houden van elkaar (mogelijke rij en onze vrijwilligers), kom alleen en geen samenscholing. Je kunt het vergelijken met de regels uit de supermarkten.

Het is niet de bedoeling, hoe verleidelijk ook, om deze dag te blijven plakken in de kantine. We weten dat deze gezelligheid erg gemist wordt, maar die tijd komt hopelijk snel weer terug. We gaan het als volgt doen. Men kan via de voordeur (spoorkant) bij de kantine naar binnen gaan, vervolgens een pakket/producten naar wens bestellen, afrekenen via het pinapparaat of contant en vervolgens daarna weer de kantine verlaten via de terrasdeuren. Op deze manier kan dit voor iedereen op een veilige manier werken. We hopen op jullie begrip hiervoor.

 

Meer informatie vindt u hier: https://roodzwartbaflo.nl/voorraadverkoopdag-rood-zwart-baflo/

SNOEPGOED
Snoep + chips, € 3,00 voor 5 stuks
Balisto reep (chocola), € 5,- voor 14 stuks, € 0,40 per stuk (los)

DRINKEN
Aquarius sportdrank, € 5,- voor 5 stuks (per kleur/soort of gemixt)
Flesjes water (Chaudfontaine), € 0,50 cent per stuk

Krat Amstel Radler 2.0%, € 10,- + € 3,90 statiegeld
Amstel Radler 2.0%, € 2,50 voor 5 stuks + 0,50 statiegeld

Krat Coca Cola, € 10,- + € 5,00 statiegeld (emballage later weer in te leveren bij de kantine)
Krat Cocal Cola Zero, € 10,- + € 5,00 statiegeld (emballage later weer in te leveren bij de kantine)
Coca Cola, € 3,00 voor 5 flesjes incl. statiegeld

FRITUUR
Doos frikandellen (40 stuks), € 20,-
Doos hamburgers (30 stuks), € 15,-
Doos bamischijven (18 stuks), € 10,-
Doos minisnacks (36 stuks), € 2,50
Doos tosti’s ham/kaas (24 stuks), € 10,-
Doos bapao varkensvlees (12 stuks), € 7,-

De voorraad is groot, maar voor alle bovenstaande zaken geldt OP=OP. Pinnen is mogelijk, contante betaling ook. Een diepvries- of koeltas meenemen voor het meenemen van dit type producten kan lonen.

Graag tot dan, we staan voor jullie klaar. zaterdag 25 april, 10:00-14:00 uur. #RZB #SamenSterk