Amateurconvenant FC Groningen

VOOR 10 EURO NAAR FC GRONINGEN-HERACLES ALMELO!
Zaterdag 19 januari speelt FC Groningen een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Aanvang van de wedstrijd is 20.45 uur.
Partnerverenigingen uit Groningen kunnen bij deze wedstrijd gebruik maken van de 10-euro kaartenactie.

Kaarten bestellen kan heel eenvoudig via de persoonlijke kaartverkoop pagina van de club:
http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vv-rood-zwart-baflo

Partnerverenigingen uit Drenthe en Friesland hebben bij de wedstrijd FC Groningen-ADO Den Haag op zondag 17 maart 2019 weer de mogelijkheid om gebruik te maken van de 10-euro actie.


FCG WINTERSPELEN: WIN KAARTEN VOOR HET ERETERRAS BIJ EEN THUISWEDSTRIJD VAN FC GRONINGEN

Wil jij (met je vrienden/vriendinnen) naar de wedstrijd FC Groningen – VVV Venlo? Doe dan mee aan de winterspelen.

Uitleg FC Groningen Winterspelen
Elke week staat er een toffe challenge op het programma zoals maak een te gekke kerstfoto of doe een voetbalmove na. Na elke challenge, waaraan je individueel of als groep mee kan doen, wordt de winnaar(s) bekend gemaakt. Er zijn meerdere opdrachten waardoor je vaker kan deelnemen aan de #fcgwinterspelen.

Wil jij meedoen? Volg de socials van FC Groningen & FC Groningen Amateurconvenant  voor meer informatie en de eerst volgende challenges!

Voorwaarden voor deelname:
–              deelnemen kan t/m 15 jaar
–              deelnemen kan  individueel of als groep/team
–              FC Groningen bepaalt de winnaars
–              winnaars ontvangen persoonlijk bericht
–              over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

#fcgwinterspelen


VRIJWILLIGERS IN HET ZONNETJE

Geen enkele voetbalclub kan zonder zijn vrijwilligers. Vrijwilligers zijn voor zowel FC Groningen als alle amateurverenigingen onmisbaar. Er zijn genoeg redenen om een vrijwilliger in het zonnetje te zetten, daarom organiseert FC Groningen een dag speciaal voor de vrijwilligers van het Amateurconvenant van FC Groningen.

Ongetwijfeld zijn er binnen uw vereniging onmisbare vrijwilligers. Elke amateurvereniging aangesloten bij de het Amateurconvenant mag twee vrijwilligers aanmelden die zij in het zonnetje willen zetten. Zij worden dan uitgenodigd om de wedstrijd FC Groningen-Heracles Almelo op zaterdag 19 januari 2019 en daaraan voorafgaand een speciaal voor hen samengesteld programma bij te wonen.

Vrijwilligers aanmelden voor deze actie kan via deze link.


FC GRONINGEN ESPORTS CUP 2018/2019

De FC Groningen eSports Cup is het grootste FIFA19 toernooi van Noord-Nederland. Elke partnervereniging kan door het organiseren van een eigen eSports toernooi een afgevaardigde sturen naar de grote finale van de eSports cup op zondag 26 mei 2019 in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Hulp nodig bij het organiseren van eigen eSports toernooi? Bundled kan helpen. Bundled biedt verschillende pakketten aan om offline toernooien te organiseren. Bij het aanschaffen van een offline pakket staat Bundled samen met FC Groningen garant voor een uniek eSports evenement van 3 à 4 uur.

Meer informatie over de eSports pakketten is te vinden op DEZE PAGINA.


MASTERCLASS VOOR (JEUGD)TRAINERS

Het Instituut voor Sportstudies van de Hanzehogeschool Groningen, de KNVB, HEALTHiPORT en FC Groningen hebben de handen wederom ineen geslagen om ambitieuze trainers een speciale Masterclass aan te bieden. De genoemde partijen willen een bijdrage leveren aan het voetbalniveau in Noord-Nederland en een rol spelen in de persoonlijke ontwikkeling van ambitieuze trainers/coaches.

Tijdens deze Masterclass worden trainer/coaches uitgedaagd door diverse sportprofessionals om het vak eens vanuit een ander perspectief te benaderen. Vier avonden gevuld met state-of-the-art kennis en vaardigheden over sportpsychologie, motorisch leren, blessurepreventie, ontwikkeling speelwijze en inspanningsfysiologie.

Meer informatie over de Masterclass Trainer/Coach is te vinden op  DEZE PAGINA.