Druk bezochte Nieuwjaarsreceptie

Het was afgelopen zaterdag gezellig druk tijdens de nieuwjaarsreceptie. Dit had zeker ook te maken met dat er altijd in de middag een toernooitje wordt georganiseerd, maar de laatste jaren kwam hier weinig van terecht vanwege te weinig opgave of dat het veld onbespeelbaar was. Daarom is er voor een nieuwe opzet gekozen nl. 4 x 4 op een veldje van 42,5 x 30 m. Boven verwachting melden zich jong en ouder 9 teams aan. Er werden twee poules gemaakt 1 van 5 en 1 van 4 teams. Om 13.00 uur werd er dan gestart met de poulewedstrijden. Na de poulewedstrijden gingen de beste 3 van ieder poule over naar de finalewedstrijden.

5e en 6e plaats JO19-2 – JO17-2

3e en 4e plaats  RZB 2 zondag – RZB – mix

1e en 2e plaats  Podria hacer menos – JO19-1

Eindstand:

1e: Podria hacer menos                        4e: RZB-mix

2e: JO19-2                                              5e: JO19-1

3e: RZB 2 zondag                                  6e: JO17-2

Al met al een zeer geslaagd toernooi, maar waar we na afloop wel hebben gezegd dat er wel wat verbeterd kan worden. Zo was het beter geweest om twee veldjes te maken waardoor het lange wachten van sommige teams wordt voorkomen, en je kan alles in kortere tijd afwerken. Hier zullen we zeker mee aan de slag gaan voor het volgend jaar.

Tegen half zes begon voorzitter Piet Wieringa aan zijn Nieuwjaarsspeech waarbij werd teruggeblikt en alle teams hun aandacht kregen en werden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet. Daarna werd de nieuwe trainer voor het volgend seizoen bekend gemaakt. Huidige trainer Jan Potma stopt na succesvolle drie jaar aan het eind van dit seizoen, en de nieuwe trainer is Dick Scholtens uit Groningen, momenteel is hij bij v.v. Geo met zijn 6e seizoen bezig.

Dick Scholtens

Daarna werd er een extra Algemen Leden Vergadering ingelast om Jolanda Bolhuis te benoemen als bestuurslid. Dit werd door de vergadering met een applaus gehonoreerd.

Daarna werd er op een ludieke manier twee bestuursleden door de voorzitter naar voren gehaald, Cor Schierbeek en Jan Stavenga werden door de vergadering benoemd tot erelid van de vereniging, wegens de vele verdiensten bij de vereniging. Beide heren hadden dit totaal niet verwacht maar waren erg blij met deze onderscheiding.

Tot slot werden de prijzen (consumtiebonnen) aan de teams die aan het toernooi hadden deelgenomen uitgereikt, en konden de deelnemers gratis stamppot boerenkool of hutspot aan de bar afhalen. In het bijzonder willen we enkele dames van Viskeneij bedankten die de aardappelen voor de stamppot geschild hebben. Daarna werden er een paar Bingorondes gespeeld. . Ook werd er nog een quiz gespeeld waarbij je op je mobiel moest inloggen om de vragen te kunnen beantwoorden. De eerste drie winnaars ontvingen uit handen van Patrick Rutgers een leuke prijs.

Om 22.00 u. werd de zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie afgesloten en ging iedereen zeer tevreden huiswaarts.

Foto’s