Druk bezochte Nieuwjaarsreceptie

Ruim 70 personen bezochten gisteren de nieuwjaarsreceptie van Rood Zwart Baflo. Bij binnenkomst ontving men van voorzitter Jan Bolt een glaasje champagne. Een gezellige drukte was het in de kantine waar de voorzitter om 18.00 uur met zijn traditionele toespraak begon en blikte terug op het afgelopen seizoen. Daarna werden de personen van het groen team naar voren geroepen die uit handen van de voorzitter in het zonnetje werden gezet en ontvingen een herkenbaar jack.

Vorig jaar werd er een tegelpad aangelegd en er werd bedacht om deze pad een naam te geven. In de bestuursvergaderingen vlogen heel wat namen over de tafel. De juiste naam werd dan ook door Roelf Postema en Alfred Olthof onthuld, en de toepasselijke naam “Oosterhuizenpad” kwam tevoorschijn.

Daarna mocht Henk Dijkstra weer naar voren treden omdat hij voor zijn tomeloze inzet bij de vereniging tot Lid van verdienste werd benoemd. Hij ontving uit de handen van de voorzitter een oorkonde en het bijbehorende speldje werd door Cor Schierbeek opgespeld.

Daarna kon iedereen aan een quiz meedoen die door Patrick Rutgers was gemaakt. De vragen kwamen op de TV en je kon op je mobiel de antwoorden geven en werden de punten ook keurig bijgehouden. Na 20 vragen was het Willem Beerda die er met de 1e prijs vandoor ging, nl. een grote taart met het logo van Rood-Zwart er op + twee tickets voor de wedstrijd FC Groningen – VVV, aangeboden door het Amateurconvenant van FC Groningen, waar Rood-Zwart een samenwerking mee heeft.

 

 

Als laatste  kon iedereen nog meedoen aan de BINGO, men kon een kaartje voor € 1,- kopen. Nadat iedereen was voorzien bleek dat iedereen dezelfde kaart had met dezelfde getallen. Gelukkig kwam men hier op tijd achter en kreeg iedereen een nieuwe kaart, en konden de balletjes uit de molen komen.

Om 22.00 uur werd de nieuwjaarsreceptie afgesloten en wenste de voorzitter ieder welthuis.

Klik hier om de foto’s te bekijken