Gezocht!

GEZOCHT!

> DE PENALTYBOKAAL <

Zoals gisteren is gecommuniceerd, wordt de slotdag van RZB, na jaren afwezigheid, eindelijk weer georganiseerd, en wel op zaterdag 18 juni 2022.

Ook de fameuze strijd om de Penaltybokaal wordt weer in ere hersteld, wat altijd veel spanning met zich meebrengt, aangezien iedereen natuurlijk deze beker voor een jaar lang bovenop de kachel wil hebben staan. De wisselbeker heeft dan ook in de loop der jaren bij veel winnaars gelogeerd.

Aangezien het ondertussen alweer jaren geleden is dat de Penaltybokaal voor het laatst is uitgereikt, is niet helemaal duidelijk wie de bokaal voor het laatst heeft gewonnen en dus ook niet waar de grote prijs nu is. De hele kantine is ook overhoop gehaald om de bokaal terug te vinden, maar helaas zonder succes.

Nu is het natuurlijk mogelijk om een nieuwe beker aan te schaffen, maar het allerleukste is natuurlijk dat de oude traditionele beker alsnog boven water komt, aangezien hierop ook alle oud-winnaars staan vermeld.

Daarom via deze weg een oproep:

WIE WEET WAAR DE PENALTYBOKAAL IS GEBLEVEN????

Voor tips/aanwijzingen in deze zoektocht (mag ook anoniem🥸) heel graag contact opnemen met WJ Rispens via 06 22 43 42 31.