Jantje Beton Collecte

Rood Zwart Baflo / SJO ’t Hogeland haalt geld op voor Jantje Beton. Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts een keer per week buiten. Tijdens de collecte wordt geld opgehaald waarvan de helft naar de clubkas van de vereniging gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we samen dat meer kinderen, meer kunnen spelen. Help mee door in mijn online collectebus te doneren: https://jantjebeton.digicollect.nl/cor-schierbeek?utm_source=digicollect&utm_medium=email&utm_campaign=jantje-beton

 


School, huiswerk, sport, pianoles, liken, delen: kinderen krijgen het drukker en drukker. En omdat we steeds meer binnen leven, worden dingen als speelplaatsen en buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts één keer per week buiten. Bovendien zijn er veel kinderen die niet lid kunnen worden van een club of vereniging.

En dat terwijl spelen ontzettend belangrijk is. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. Door te spelen leren kinderen dingen die ze de rest van hun leven nodig hebben, zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen.

Daarom organiseert Jantje Beton één keer per jaar een grote collecte. Samen met duizenden vrijwilligers halen we zoveel mogelijk geld op voor de clubkas van collecterende verenigingen en voor de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat er meer kinderen, meer kunnen spelen.