Laatste seizoen voor Jan Potma als trainer van Rood Zwart Baflo.

Jan Potma heeft aan het bestuur van Rood Zwart Baflo medegedeeld dat het seizoen 2019 – 2020 zijn laatste seizoen als trainer van Rood Zwart Baflo is. Jan heeft met duidelijke argumenten aangegeven waarom hij van mening is dat hij na dit seizoen gaat stoppen.

Het bestuur van Rood Zwart Baflo vindt het jammer dat Jan stopt maar begrijpt ook waarom Jan dit besluit heeft genomen.

We kijken terug op een prima samenwerking met mooie resultaten met een kampioenschap van de 5e klasse en bijbehorende promotie naar de 4e klasse. Een wens die al langer bij onze vereniging leefde. Ook het afgelopen seizoen heeft de selectie optimaal gepresteerd door in het eerste seizoen in de 4e klasse een tweede plaats te bereiken. Helaas hebben we de beslissingswedstrijd om promotie naar de 3e klasse verloren.

We hebben er vertrouwen in dat we het lopende seizoen onder leiding van Jan Potma mooie wedstrijden gaan zien. De start van de competitie verliep teleurstellend, maar de laatste wedstrijden laten zien dat we competitief zijn in de 4e klasse. De resultaten vertonen een opwaartse lijn en we hebben er alle vertrouwen in dat deze lijn zich gaat doorzetten.

Voor het bestuur ligt er nu een opdracht om, na overleg met de technische staf en de selectie, een bij onze mooie vereniging passende trainer voor het seizoen 2020 – 2021 te contracteren.