***UPDATE: VRIENDEN VAN RZB 2018***

Doel van dit jaar, sfeer verbeteren sportpark & terras.

Met nog een dikke maand te gaan kunnen we nog wel wat bijdragers aan de vriendenclub gebruiken. Daar waar we de voorgaande drie jaren steeds minimaal 65 deelnemers hadden blijft de teller op dit moment steken op slechts 31 personen. Dit kan natuurlijk niet en daarom doen nogmaals een oproep aan de belangrijkste mensen achter deze club, de leden, supporters, vrijwilligers en andere belangstellenden! Voor het nieuwe jaar hebben we, na geluisterd te hebben naar de achterban, gekozen voor het doel: Het verbeteren van de sfeer op het sportpark & terras. Te denken valt aan nieuw buitenmeubilair en verlichting voor het terras, speeltoestellen en spelletjes voor kinderen, een grote klok, sfeervolle spandoeken/vlaggen, bordjes dug-outs enz. Tips en eigen inbreng zijn meer dan welkom!

Dus fans van V.v. Rood Zwart Baflo, verenigd uwen en wordt onderdeel van de mooiste vriendenclub van het Hogeland! Met uw inbreng worden erg nuttige zaken aangeschaft en verbeterd binnen de club (andere jaren: nieuwe robuuste eikenhouten banken & tafels, de schitterende overkapping en de prima klinkende geluidsset). Iedereen kan meedoen, leden zelf, maar ook ouders van SJO-leden en andere enthousiastelingen. We zien uw aanmelding graag tegemoet. Dit kan gemakkelijk via de site: https://roodzwartbaflo.nl/clubinfo/vrienden-rzb/ of door uw naam te noteren op het schema die in de kantine hangt (prikbord gang). Op deze pagina staat ook meer informatie over wat deze vriendenclub precies inhoudt. Deelname gaat per jaar en verplicht u verder tot niets. De namen van de deelnemers komen ook op de website en het scherm in de kantine te staan (indien akkoord met AVG 😉 ).


Met Rood-Zwarte groet, Patrick Rutgers & Wim Dijkman.

!Let op: de betaling loopt dit jaar iets anders dan gewend. Er wordt aan het einde van het jaar (ná donderdag 20 december) een factuur gestuurd voor particulieren en bedrijven. Gelieve NIET zelf het bedrag naar ons overmaken, dit i.v.m. het lastig nachecken in de administratie. Contante betalingen via Patrick en Wim kunnen overigens nog steeds gedaan worden. Dit gaat tegenwoordig via een aparte knop op de kassa, zodat het direct in de administratie staat. Deze vorm van betaling (via de kassa) is alleen mogelijk via Patrick of Wim.