Verslag Eenrum 2 – Rood Zwart Baflo 3

Verslag

Eenrum 2 – Rood Zwart Baflo 3

Na een week rust stond deze warme zaterdag (20 graden in oktober) de pot tegen Eenrum op het programma.

De week naar de wedstrijd toe waren er helaas veel afmeldingen van vaste waarden.  Wj Rispens (Leider/ kar trekker) had het druk met de aankomende KelderReunie, Steven Doornbos gevallen met de fiets.

Fokke jan had buikgriep en Daan melde zich op de ochtend zelf helaas ook nog af.

Toch stond er weer een representatief elftal met wat hulp van andere teams.

Opstelling 1e helft

                 Pascal.

Robert, Henk, Ewoud, John

     Patrick, Chris, Willem

     Mark, Theun,Justin

Na de traditionele slechte passes de eerste 5 minuten ( mede door het knolleveld) begonnen we elkaar al snel te vinden en werd Eenrum compleet weg gespeeld. Dit tot ergenis van de leiders van Eenrum die het al snel aan de stok kregen met Patrick. Na wat heen en weer geschreeuw was het Patrick die veel werk verrichte op het middenveld en dit leidde tot een aantal gevaarlijke momenten. Aan de linkerkant werd Justin diep gestuurd en met een zuivere voorzet kon Mark de bal tegen de touwen koppen.

0-1

Niet veel later speelde Justin de verdediging van Eenrum compleet zoek en schoot met een snelheid van het licht de bal loepzuiver in de kruising. Een doelpunt die eigenlijk niet op zo’ n knolleveld thuis hoort.

0-2

De 0-3 volgende al snel door Justin. Maar helaas heeft de razende reporter hier geen actieve herinnering meer aan.  

Even later kwamen de Eenrummers toch wat terug. Uit een corner was het de goed voetballende aanvoerder van de tegenpartij die door slechte organisatie van de bafloers de bal bij de 1e bal kon binnen koppen

1-3

RUST.

In de rust werd er vooral geklaagd over de warmte en het vreselijke knolleveld en voerde assistent trainer Beerda wat wissels door.

Opstelling 2e helft

                 Pascal

Ruben, Henk, Ewoud, John

    Patrick, Willem Chris

    Mathijs, Mark, Bastiaan

2e Helft

Een nieuwe spits voor stopper Henk. Deze Spits was beduidend sneller dan de vorige en hierdoor werd Eenrum dan ook wel wat gevaarlijker. Het duurde dan ook niet lang of Eenrum kwam op 2-3 door slordig verdedigen rolde de bal via een clutch achter doelman Pascal.

Toch bleven de roodzwarten druk uitoefenen op de verdediging van Eenrum en dit resulteerde al snel in de 2e van de middag voor Mark.

2-4

Helaas bleef Rood Zwart klungelen achterin veel domme slidings, en slecht uitverdedigen. Waardoor Eenrum vaak gevaarlijk voor het doel kwam. Een doelpunt kon daarom ook niet uitblijven.

Na een diepe bal over de verdediging heen leek Pascal deze bal makkelijk te kunnen wegwerken. Helaas maaide hij compleet over de bal heen. En kon de snelle spits de bal simpel in het doel tikken.

3-4.

Nu werd het toch wel spannend. Als je alleen de 1e helft gezien zou hebben zou je nooit je geld hebben ingezet op een gelijk spel, toch gebeurde het.

Wederom slecht uitverdedigen en het proberen voetballend?! op te lossen werd onze ondergang.. De bal werd via de clutch van dichtbij ingetikt en het was Eenrum die met een hoop gejuich terug rende naar eigen helft.

4-4

Assistent coach Beerda was het in de slotminuten nog een paar keer niet eens met de scheids van de middag. En werd hierdoor met een gele kaart van het veld gestuurd. (Weer geen 90 minuten)

Eindstand 4-4 we feliciteerden Eenrum met één punt en konden niks anders dan de hand in eigen boezem steken.

Toch staat het 3e nog keurig 3e op de ranglijst en wacht komende week de wedstrijd thuis tegen Niekerk.

Verslager voor de volgende wedstrijd
Chris Goelema.