Beukema’s steken Rood Zwart Baflo 1 in het nieuw

Bron: Omroep Het Hogeland:

ONDERDENDAM/BAFLO – Beukema Grondwerken BV uit Onderdendam en de Groninger band Wanton prijken de komende 4 jaar op het shirt van de hoofdmacht van voetbalvereniging Rood Zwart Baflo. Zaterdag was de officiële overdracht van de wedstrijdkleding, een thuis- en uittenue.

Zaterdagmiddag, voor aanvang van de eerste bekerwedstrijd, werd de officiële overdracht van de kleding gedaan op het hoofdveld van het Coop Verstraete Sportpark in Baflo.

Roelf Beukema: “Janny, mijn vrouw, en ik vinden Rood Zwart Baflo gewoon een gezellige club, met leuke mensen, waar we graag komen. Als kleinere sponsor zijn wij de afgelopen jaren groots behandeld en daarom wilden we wel iets meer voor de club doen en dat is dit geworden. Nieuwe tenues, wij met ons bedrijf voorop het shirt en Wanton, de band van Wim (zoon en oud-doelman van RZB, red.), achterop. We verwachten niet dat we er nog meer werk door krijgen. Het is gewoon leuk!”

V.l.n.r. Janny en Roelf Beukema, Chris ten Boer, Mark van Zanten, Wim Beukema en vriendin Louise en RZB-voorzitter Piet Wieringa.

Hiermee ‘verhuist’ Beukema van achter naar voor op het shirt, de plek die jaren werd ingenomen door Bakkerij Rutgers, dat begin april werd verkocht aan stichting Vakland Het Hogeland.

Alle wedstrijden buitenshuis zullen worden gespeeld in het nieuwe uittenue. Dat is oranje-blauw, net als de bedrijfskleuren van het grondverzetbedrijf.