CTB nodig in clubhuis

Met ingang van zaterdag 13 november 18.00 uur gelden er nieuwe overheidsmaatregelen met betrekking tot de COVID-19 pandemie. Voor het sportpark van Rood Zwart Baflo betekent dit het volgende:

– Publiek tijdens trainingen en wedstrijden is niet toegestaan
– Het horecagedeelte (de kantine) van het clubhuis is na 20.00 uur gesloten. Praktisch gezien betekent dit dat de kantine de gehele week in de avonden blijft gesloten.
In het weekeinde tijdens wedstrijden is de kantine wel geopend tot maximaal 19.00 uur.

Publiek en sporters vanaf 18 jaar dienen bij het betreden van de binnenruimtes hun Coronatoegangsbewijs laten zien. Een uitzondering is er voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen Coronatoegangsbewijs te laten zien. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten als publiek wel een Coronatoegangsbewijs tonen.

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor personen die geen herstel- of vaccinatiebewijs hebben. Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Ook is het mogelijk een Coronatoegangsbewijs op papier te laten zien.

We rekenen op uw medewerking.