De Fivel 2 vs RZB 2 (24-02-2024) (4-0) (foto’s) + meer

Helaas verloor het 2e elftal afgelopen zaterdag, de topper tegen de Fivel. Uit in Zeerijp, werd het verrassend een afgetekende nederlaag (4-0).

Qua verliespunten is er echter nog niks aan de hand (zowel het 2e als de Fivel hebben 1x verloren & 1x gelijk gespeeld), dus er is natuurlijk nog van alles mogelijk deze competitie, het 2e zit nog niet eens op de helft van de wedstrijden en de Fivel komt natuurlijk nog op ons eigen sportpark! Kop der veur!

Hierbij nog enkele foto’s van huisfotograaf Libertus Knol. De volledige fotocollectie van deze wedstrijd is terug te vinden op:

https://flic.kr/s/aHBqjBfxAB 

De linkjes zijn nog een uitprobeersel, om de foto’s mooier tot hun recht te laten komen en ook om het in de toekomst op een makkelijkere manier te kunnen delen met alle geïnteresseerden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er een heus RZB Foto Archief ontstaat, met heel veel foto’s door de jaren heen. Er is immers al heel veel materiaal, al zijn we nog op zoek naar heel veel ander (oud)materiaal en moeten nog even bekijken hoe dit het beste vorm kan worden gegeven.

De foto’s zijn via de “linkjes” gewoon in volledige resolutie te bekijken & ook downloadbaar (los en ook per gehele map). Ook zijn er alvast foto’s van 3 andere wedstrijden van de afgelopen tijd, geüpload, en terug te kijken via:

2024-01-27 – SC Scheemda 1 vs RZB 1 (2-1): https://flic.kr/s/aHBqjBfUTc 

2024-02-03 – RZB 3 vs Wagenborger Boys 2 (3-3): https://flic.kr/s/aHBqjBfUUp 

2024-02-18 – RZB Zondag 2 vs Oosterparkers 2 (1-2): https://flic.kr/s/aHBqjBfDk1

PS: achter de schermen zijn wij ook bezig met een eigen “Rood Zwart Baflo TV-playlist”, op Youtube. Er staan al 89 (!!) RZB films online, het overgrote deel stond al jaren op Youtube, maar is nu samengevoegd in 1 playlist, zodat alles nu overzichtelijk bij elkaar op een rijtje staat, op volgorde van nieuw naar oud staat en het veel makkelijker terug te kijken is. Er staan al enkele absolute pareltjes tussen, zoals de kampioensfilm van RZB Zaterdag 2 in 2005, de Go-Pro beelden van KRC 2 vs RZB 3 uit 2016, een stukje van het Oliebollen bakken in 2018 met wijlen meneer Nienhuis, een interview met eveneens wijlen Wim Bulten inzake de “vermiste spelerspasjes” van Pelikaan S in 2014 (na de afgelaste wedstrijd) en ook het prachtige doelpunt van Wim Dijkman, die viral ging over de hele wereld, staat in deze lijst! Het is de bedoeling dat er nog allerlei oude films, maar ook nieuwe content in de komende jaren zal worden toegevoegd aan deze “Rood Zwart Baflo TV-playlist”! Wordt dus vervolgd. Het moet allemaal nog worden overgezet op ons eigen Youtube-kanaal, maar iedereen kan alvast een kijkje nemen via de volgende link: https://www.youtube.com/playlist?list=PLJHphAKmvrB2ggZTPrixoyTBPkoopYClF 

KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera