Dijkman AC sponsort inloopshirts

Voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2021 – 2022 heeft Dijkman AC van Ewoud en Rianne Dijkman de selectie van Rood Zwart Baflo in nieuwe inloopshirts gestoken.

Een sprankelend sportshirt, ontworpen door kinderen in het Emma Kinderziekenhuis. Een symbool van hoop en verbeeldingskracht en een unieke kans voor alle sporters om een steentje bij te dragen aan het mooie werk van de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis: 50% van de opbrengst van dit stoere shirt komen ten goede aan de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis.  Het shirt is een kleurrijk bewijs van de creativiteit en veerkracht van kinderen, óók wanneer het tegenzit: een ode aan het leven. Zwart als beeld van tegenslag en strijd. Kleuren als beeld van de puurheid en creativiteit die in elk kind door het ‘zwart’ heen stralen. Gouden logo’s als erkenning van de prestaties die kinderen dagelijks leveren. Met dit shirt straal je hoop, doorzettingsvermogen en overwinning uit.

Rood Zwart Baflo bedankt Dijkman AC van harte voor de shirts waarbij we natuurlijk de ondersteuning van het goede doel graag benadrukken.