Het voetbalseizoen 2021 – 2022 is begonnen

Rood Zwart Baflo is verheugd te constateren dat het voetbal weer naar het normale ritme terugkeert. De trainingen zijn begonnen en voor de jeugd gaan ze beginnen. Het eerste en het tweede elftal hebben hun eerste oefenwedstrijd gespeeld. We hebben zelfs al weer in het stadion kunnen genieten van FC Groningen.

Het clubhuis is weer open en ook van de derde helft kunnen we weer genieten. Nu maar hopen dat we op deze manier door kunnen gaan om onze hobby te beoefenen. We roepen allen op om de nog geldende maatregelen na te leven en de anderhalve meter afstand in acht te nemen.

De accommodatie ligt er goed verzorgd bij en we willen onze dank uitspreken naar alle vrijwilligers die dit mogelijk maken. Dan ook gelijk maar een oproep om onze vrijwilligersgroep en dan met name de groenploeg te versterken. Met name zoeken we vrijwilligers die het onderhoud van de groensingels op zich willen nemen. Door de pandemie hebben we daar een behoorlijke achterstand in opgelopen en er moet nogal wat werk worden verzet om dit onderhoud weer op peil te brengen. Meld je aan bij ons bestuur.