Inventarisatie gezamenlijk 35+ team RZB/Warffum

Tijdens een gezamenlijke vergadering onlangs van de besturen van RZB & Warffum (elk halfjaar ivm de gezamenlijke SJO ’t Hogeland), kwam ook het 35+ voetbal ter sprake.

Warffum heeft al een 35+ team, maar zou graag nog wel wat meer spelers willen hebben, RZB heeft al een aantal jaren geen 35+ team meer. Vanuit vv Warffum kwam dan ook de vraag of het misschien een optie is om (naast de SJO) ook samen te gaan werken aan een 35+ team, zodat we in beide dorpen gewoon het 35+ voetbal kunnen aanbieden, en dus met een gezamenlijk team (met een grotere poule met spelers) de competitie in kunnen gaan komend seizoen.

In onderstaand opgesteld document (opgesteld door vv Warffum) is meer informatie te vinden.

Het komt er dus op neer dat als je al spelend-lid bent van RZB, ook gewoon gratis mee kunt doen met dit 35+ team. Indien je nog geen lid bent, kun je voor € 37,50 per seizoen lid worden bij RZB en meedoen met dit team.

De deadline voor het opgeven van zo’n gezamenlijk 35+ team is volgende week dinsdag 18 (!!) juni.

Mocht je dus interesse hebben, geef dit dan snel even door aan Cor Schierbeek (penningmeester) of informeer naar de mogelijkheden, zodat we eventueel een gezamenlijk team in kunnen gaan schrijven.

Contactgegevens Cor Schierbeek
m: 06 55 80 20 79
e: penningmeester@roodzwartbaflo.nl