NL DOET bij RZB weer nuttig besteed! (16-03-2024)

Afgelopen zaterdag 16 maart (en ook vrijdag 15 maart) stond weer de jaarlijkse NL DOET-actie op de agenda. Het was wederom een nuttige, maar ook gezellige dag!

KODAK Digital Still Camera

Vanuit alle seniorenteams, het bestuur en commissies waren er enkele afgevaardigden die zich voor de klusochtend op zaterdag hadden aangemeld. Aangezien de NL DOET-actie een landelijke actie is, waren er ook vaste vrijwilligers die elders bezig waren, maar het was al met al een klein maar fijn groepje, die een hoop nuttige werkzaamheden hebben kunnen verrichten!

Zo zijn o.a. de reclameborden, het scorebord, de dug-outs, de doelen, de kantine en de kleedkamers schoongemaakt. Zijn de graskanten weer netjes bijgesneden en is het ballenhok helemaal weer opgeruimd en netjes gemaakt, zodat we weer met frisse moed de lente in kunnen!

KODAK Digital Still Camera

Uiteindelijk werd er afgesloten met een heerlijke lunch en willen we via deze weg nogmaals alle vrijwilligers weer bedanken voor hun hulp op deze ochtend, ons sportpark is weer helemaal spic en span!

NEXT UP: 22-03-2024: Vrijwilligers-/Sponsoravond!

Kijk voor de gehele fotoreportage tijdens NL DOET van Libertus Knol op: https://www.flickr.com/gp/200165728@N06/ZGtp6T6o6V

#rzb #roodzwartbaflo #since2001 #voetbal #jointheclub #weareredweareblack #vrijwilligers #samenstaanwesterk #nldoet2024 #volgendjaarweer