Oliebollenfestijn 2023

Na weken voorbereiden was het zover. We hadden gekozen om dit jaar niet oudjaarsdag te bakken maar de zaterdag ervoor.

Donderdag al op pad voor een natje en droogje en ’s avonds alles klaarzetten in de kantine

Vrijdag werd de snackwagen gebracht en de bestelde appelflappen. Om 22.00 uur hadden we afgesproken om te gaan mixen. Met als doel de oliebollen er om 23.00 uur in, door wat opstartproblemen met de wagen werd dit 24.00 uur. De nachtploeg Chris, Robert, Peter, Ronnie, William, Jan Geert, Mark, Martijn en Baukje konden van start. Verschillende mensen van de dagploeg kwamen ook even langs op het startschot te geven. En Titia en Jan brachten een heelijk krachtgevend soepje mee!

Onze voorzitter bracht twee heerlijke hapjesschalen mee voor de broodnodige energie. Dankjewel Roelf!!

Wij zijn naar huis gegaan om wat te slapen en keerden om 06.00 uur terug om af te lossen.

Bijna iedereen stond nog overeind. Hulde! En ze hadden heel hard gewerkt.

Niels, Marion, Erwin, Jannie, Willem-Jan, Jolanda, Jan en Titia namen het over en de dame en heren konden heerlijk gaan slapen…..

Vanaf 08.00 uur kwamen er nog meer mensen bij. Voor de verkoop, bezorging en klaarzetten. Cor, Mechiel, Rick, Anneke, Janke, Libertus, Jildert en Marnik. Ook Baukje kwam weer terug.

We hebben nog mix bijgehaald, zo hard ging het met de bestellingen. Alles is opgehaald. We hebben tot 16.30 uur verkocht bij de Coop!.

Met zijn allen schoongemaakt en stampot gegeten gemaakt door Nella vd Veen, dankjewel hiervoor, en daarna alles klaargezet voor ’s avonds. Kleintje Oud & Nieuw. Een supergezellig feestje als afsluiting van een geweldige dag!!

Hulde aan iedereen die mee heeft geholpen!! Een geweldig resultaat behaald!! 2000 euro winst. Hier kunnen we weer mooie dingen meedoen. Kleedkamers afmaken?

En zoals Jacob vanochtend een berichtje stuurde: deze keer niet present, volgend jaar wel weer! Maar wat een geweldige inzet van de jonge garde!! Iedereen deed hard mee. Alles voor ons cluppie!!!

Op naar Oliebollen 2024!!!