Op zoek naar vrijwilligers.

In het jaar 2000 ben ik bij vv CSB begonnen als consul na Derk Meinema te hebben opgevolgd. Iedere vrijdag of zaterdag trok ik ook de lijnen op het sportpark te Baflo. Deze werkzaamheden ben ik blijven doen toen in het jaar 2001 Rood Zwart Baflo werd opgericht. Heel wat uurtjes heb ik op de velden doorgebracht, en was ik een keer op een vrijdagmiddag of een andere dag verhinderd dan waren altijd Johannes Pool of Jan Stavenga of Cor Schierbeek bereid het lijnen trekken een keer van mij over te nemen. Nu na 22 jaar heb ik besloten om te stoppen met mijn vrijwilligerswerk voor Rood Zwart Baflo. Altijd heb ik met veel plezier in weer in wind mijn werkzaamheden uitgevoerd maar vindt het voor mij nu het moment om te stoppen. In al die jaren heb ik geprobeerd om op zaterdag en zondag de lijnen zo goed mogelijk op de velden te krijgen wat de uitstraling bij de wedstrijden ten goede kwam. Nu is mijn hoop dat er iemand anders is die deze werkzaamheden van mij over wil nemen.

Voor nu, voor een ieder een sportief en succes vol seizoen 23-24 gewenst.

m.v.g. Renger Dijkman.