Rood Zwart verlengd contract Willem Kluin

Foto: Ronnie Afman.

Rood Zwart Baflo verlengd met trainer 

 

Afgelopen donderdag heeft Rood Zwart Baflo het contract met trainer Willem KLuin verlengd met een jaar. Na een gesprek waarin beide partijen hun verwachtingen hebben uitgesproken; Willem heeft als doel kampioen te worden, Rood Zwart streeft er naar om een stabiele vierdeklasser te worden, de klasse waarin Rood Zwart thuishoort…. 

Daarbij houdt het bestuur ook oog op de toekomst en geeft aan de tweede helft van het seizoen jo 19 spelers te willen implementeren om met de huidige ervaring in het team deze jongens klaar te maken voor de komende jaren. Een mooie uitdaging voor Willem, die een grote gretige selectie tot zijn beschikking heeft en waar de trainingsopkomst hoog is. Ook de jongens streven een terugkeer na. Te merken in de arbeidslust en het willen werken voor elkaar. De selectie van RZB 1, die in de omtrek de laatste jaren wel bekend stond als een lastig team, heeft de flow met elkaar te pakken. Er heerst een positieve sfeer, jongelingen worden goed opgepikt in de groep en met een paar spelers die teruggekeerd zijn op het oude nest waar ze in de jeugd speelden, gaat het team er vol voor!  

De nieuwbakken voorzitter Roelf Beukema geeft nog aan dat de vereniging in een stijgende lijn zit. Zowel qua aanwas, er komende nog steeds nieuwe aanmeldingen, voor alle geledingen binnen de vereniging, van dames tot zondag . Ook vanuit de jeugd gaat er een groep doorstromen. Daarnaast staat respect en het samen doen hoog in het vaandel voor komende jaren!! 

Uiteraard komt ook de dubbele trainersfunctie van Willem nog even op tafel. Willem traint zowel de selectie van Baflo 1 als Kloosterburen 1. Voor beide partijen heeft dit afgelopen seizoen niet geleid tot problemen, met name doordat de beide teams er heel anders in staan en de trainings- en speeldagen zijn ook anders. Het is nu aan Willem zelf om hierin een besluit te nemen….  

De handtekening bij Rood Zwart Baflo werd gezet onder toeziend oog van een aantal bestuursleden, wat ook weer aangeeft dat de betrokkenheid hoog is. Getekend werd in de kantine, voor de wand met de kampioensfoto van 2017-2018. Kan hier straks een nieuwe voor besteld worden??? 

foto: Ronnie Afman