RZB 2 HULDIGING (vanmiddag)!

RZB 2 HULDIGING (vanmiddag)!

Na een prachtige kampioenswedstrijd donderdagavond op ons eigen sportpark, is zoals bekend, ons 2e elftal KAMPIOEN geworden en toegetreden tot een illuster rijtje kampioensteams uit Baflo! ⭐️

De kleinzoon van Ties Sikkema liet het 2e even bibberen van schrik, door al na 1 minuut verrassend 0-1 te maken voor Noordpool, maar daarna kwam de RZB 2 trein al snel op gang en denderde het door naar een prachtige 5-1 overwinning! Wederom 3 goals van ‘potentieel 1e spits van oranje’ Harm Mellema (36 nu in totaal), een benutte penalty van captain Joram Sportel en een kopbal van Melvin Brandsma, zorgden ervoor dat het feestgedruis uiteindelijk kon los barsten.

Aangezien de competitie nu beslist is, zullen de resterende 13 minuten tegen de nummer 2 (De Fivel) deze zaterdag niet meer worden gespeeld. Wel is er natuurlijk nog een uitgebreide huldiging van dit prachtige kampioenselftal.

Vanaf 13.00 zal het elftal worden ontvangen op het sportpark, waarna de grote huldiging zal plaatsvinden!

Vervolgens zal vanaf 14.00, naar goed Eindhovens gebruik (een wens van leider Jaap) ‘dit goede stel’ op de ‘platte kar’ door de mooie straten van Baflo trekken. Alwaar het hopelijk massaal toegestroomde publiek hun helden hartstochtelijk zal kunnen toejuichen en de binnengehaalde kampioensschaal kan worden getoond aan het volk. Tevens zit het er dik in dat ook andere dorpen weer met een bezoekje vereerd zullen worden.

Rond 15.00 zal de kampioenskaravaan vervolgens weer terug zijn op ons eigen sportpark, waarbij wij alle geïnteresseerden, familie en/of vrienden oproepen, om ook langs te komen, deze gladiatoren de hand te schudden en op de schouders te nemen, om vervolgens een kampioensborrel mee te drinken, uit het traditioneel door de vereniging ter beschikking gestelde kampioensfust, op weer een prachtig KAMPIOENSTEAM in Baflo!

KOMT DAT ZIEN!

PS: volgende week maandag volgen uiteindelijk de foto’s van de kampioenswedstrijd en ook zal onze razende reporter Libertus Knol meegaan op de ‘platte’ kar, dus ook deze historische beelden zullen worden vastgelegd en volgen!

#rzb #roodzwartbaflo #since2001 #voetbal #jointheclub #weareredweareblack #samenstaanwesterk #mesqueunclub #mooisteclubvanhethogeland #kampioenen #eendrachtmaaktmacht #wearethechampionnnsssss #wijzijndebestevanzeerijpbedumgrijpskerkloppersumgrootegast