RZB 3 op de foto of toch niet op de foto, dat is altijd de vraag.

De dag van de teamfoto.
Na een mooie overwinning vorige week was iedereen ook deze week weer volop aanwezig. Zelfs aanvoerder Rutgers kon aansluiten nadat manager Brantsma met de baas van Rutgers had gebeld. Je zou denken dat het in de week naar de wedstrijd vooral zal gaan over de wedstrijd. Maar niks was minder waar. Het werd de “soap” van de teamfoto. Het 3e moest namelijk op de foto. En dit bleek nogal wat stof te doen opwaaien. Men klaagde over het vroege tijdstip van de teamfoto en er waren een aantal spelers die om verschillende redenen niet op tijd voor de foto konden zijn. Ook waren er geluiden om hem maar te verzetten. Iedereen leek er wel iets over te willen zeggen. Gelukkig schepte manager Brantsma duidelijkheid!  Het ging niet door!! Tot ieders verbazing bleek het tijdens het omkleden toch door te gaan. En moest iedereen met ongeschoren/geschoren/ nog geen baardgroei…hoofd toch op de foto. Ook leenspeler Kruizenga moest er aan geloven. (men was namelijk van mening dat het nooit lang meer zal duren of Kruizenga zal ook vaste waarde in het 3e worden)
Na een prachtige foto was het tijd om toch maar eens met de wedstrijd bezig te gaan. Onze manager had weer zijn best gedaan op een mooie opstelling. En om 14:30 konden we dan ook los.
Roodzwart Baflo 3 – de Heracliden 4
Onze tegenstander bleek nogal over veel voetballend en lopend vermogen te beschikken. Ook begon de tegenpartij met 2 spitsen waardoor er wat verwarring ontstond in de ploeg. Vooral Van der Veen was hier heel druk mee. Na ongeveer 10 minuten stond het dan eindelijk en werd er bij tijden best leuk gevoetbald. Toch bleken de Heracliden op veel plekken op het veld de baas te zijn. En stond RZB 3 al snel achter. Toch deed RZB 3 wat terug. Kadijk stuurde spits Dijkman weg met een mooie steekpas. De keeper leek de bal te doorzien maar Dijkman met schoenmaat 52 tikte de bal met een mooie sliding voorbij de keeper waardoor de bal in een slowmotion over de doellijn heen rolde. Tijdens de rust werd er nog geprobeerd om de 2e helft met 12 man te beginnen. Ook werden er wat afspraken gemaakt voor de 2e helft. Helaas hielp dit niet om Rzb 3 beter te laten functioneren. Organisatorische wanorde zorgde er dan ook voor dan de Heracliden hun voorsprong verder konden uitbreiden.