RZB SPONSOR NIEUWS!

RZB SPONSOR NIEUWS!

Met trots kunnen wij mededelen dat ons 2e elftal onlangs in prachtige nieuwe trainingspakken is gehesen, met dank aan 2 sponsoren!

Deze keer betreft het een samenwerking tussen een trouwe sponsor (Ennema Agriservice) en een nieuwe sponsor (Medema Dienstverlening en Onderhoud). Eigenaren Luuk Ennema en Julian Medema, zijn trouwe supporters van RZB, samen vaak te vinden langs het voetbalveld en aangezien er enkele vrienden van de jongens in het 2e elftal spelen, hebben ze daarom besloten om dit elftal in nieuwe trainingspakken te steken! Ennema Agriservice had het 2e eerder in oktober 2022 ook al polo’s geschonken. Hulde!

Luuk Ennema is eigenaar van Ennema Agriservice. Hij doet eigenlijk alles wel bij de boer. Een echte boerenknecht zoals ze dat vroeger noemden. Aardappels sorteren tot aan trekkers repareren. Medema Dienstverlening en Onderhoud is een bedrijf wat zich bezig houdt met gevelrenovatie. Ze slijpen de voegen en kappen de gevel, zodat het weer opnieuw ingevoegd kan worden en vervolgens kan worden geïmpregneerd.

Wij danken beide bedrijven voor de sponsoring en hopen op weer een langdurige vruchtbare samenwerking.

PS: komende week is het de week van de waarheid voor het 2e elftal! Komende donderdag en zaterdag spelen ze hun laatste 2 competitiewedstrijden van het seizoen, allebei thuis in Baflo, met als inzet het KAMPIOENSCHAP! Komt dat zien!

#rzb #roodzwartbaflo #since2001 #voetbal #jointheclub #weareredweareblack #sponsoren #samenstaanwesterk #roodzwartbaflo2 #ennemaagriservice #medemadienstverleningenonderhoud #kampioenen