RZB SPONSOR NIEUWS!

Met trots kunnen wij mededelen dat we weer een nieuwe sponsor aan onze mooie club hebben kunnen binden en dus weer een nieuw reclamebord aan het hoofdveld hebben kunnen toevoegen!

Deze keer betreft het Peroni! Tevens de nieuwe leverancier van het bier in onze kantine. Speciaal voor de gelegenheid is de hoogste baas van Peroni bij ons op bezoek geweest en even, samen met Mark van onze sponsorcommissie, met het kersvers geplaatste bord op de foto gegaan! ⚽️

Peroni is een brouwerij die in 1846 werd gesticht in het Noord-Italiaanse Vigevano en sinds 1864 haar belangrijkste zetel heeft in Rome. Sinds 2016 is de brouwerij in handen van de Japanse Asahi Group, waar ook Grolsch in is ondergebracht.

Wij hebben als club de doelstelling in 2024, om ons hoofdveld volledig omringd te krijgen met reclameborden. Ook interesse om een reclamebord langs het hoofdveld te laten plaatsen en dus sponsor van onze mooie club te worden? Kijk op onze website of stuur een berichtje, om te informeren naar de mogelijkheden!

#rzb #roodzwartbaflo #since2001 #voetbal #jointheclub #weareredweareblack #sponsoren #samenstaanwesterk #peroninastraazurro #deklokontour