Morgen: Super Saturday @ RZB!!

Zaterdag 03-02-2024 is het Super Saturday @ RZB!

⚪️ Alle seniorenteams van de zaterdagafdeling van RZB hebben een thuiswedstrijd! ⚽️ (Al kwam uiteindelijk helaas donderdagavond het bericht dat de tegenstander van RZB 2 (Loppersum 3) te weinig spelers had, en helaas moest afzeggen , maargoed dat mag de pret verder niet drukken). Als klap op de vuurpijl speelt ook de zondagafdeling een thuiswedstrijd, een dag later, thuis om 14.00 tegen Forward 12!

⚪️ Om de 2e seizoenshelft echt weer een kleine kickstart te geven, heeft een afvaardiging van RZB3, een FC Groningen Thema bedacht, compleet met FC Groningen opkomstmuziek & doelpuntentune bij de RZB wedstrijden, mooie beelden van FCG op groot scherm, 2 ludieke Super Saturday Snacks en vanaf 17.30 een heuse FC Groningen Quiz!

⚫️ We hopen dat dit een aanzet kan zijn tot een mooie 2e seizoenshelft en hopen ook dat dit wellicht inspiratie geeft aan andere spelers van bijvoorbeeld 1 van de 3 seniorenteams, om ook eens wat ludieks te organiseren. Dit met als gemeenschappelijk doel: extra gezelligheid en wellicht weer wat extra omzet voor onze kantine! In overleg met de kantinecommissie is er van alles mogelijk, je kunt het zelf zo gek maken als je zelf wilt! Samen staan we sterk!

Super Saturday Snacks:
⚪️ “Bombarda Burger XXL”!

en als “klapperrrrrrrrrrrrrrrr ” van de week:

⚪️ de “Fleddie Frikandel Speciaal”! (op=op)

17.30: FC Groningen Quiz

⚪️ Deze FCG Quiz wordt gepresenteerd door een MYSTERY GUEST! Kleine hint: hij werd kampioen met de A, B, C, D, E en F van RZB ……….

⚪️ Hoofdprijs is 2 kaarten voor op het ereterras, op de hoofdtribune (!!), bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van FC Groningen, op zondag 11 februari om 14.30, thuis tegen Top Oss! Deze prijs is beschikbaar gesteld door het Amateurconvenant van FC Groningen.

⚪️ 2e prijs = volledig verzorgd arrangement voor de eerstvolgende thuiswedstrijd van RZB3! Verzamelen in de kantine, kijkje in de kleedkamer voor de wedstrijd en in de rust, 2 luxe zitplaatsen tijdens de wedstrijd, delen in de feestvreugde na afloop (meedouchen uitgezonderd) + nog even invallen in de 3e helft!

⚫️ 3e prijs = een RZB muts!

⚪️ De quiz zal, net zoals bij de nieuwjaarsreceptie, weer een online quiz zijn, via de mobiele telefoon.

Verloting:
⚪️ Na de FC Groningen Quiz, zal er ook nog een kleine verloting zijn van 3 leuke andere prijsjes!

⚪️ Kom zaterdag vooral een kijkje nemen bij RZB 1 of RZB 3 en doe ook mee met de FC Groningen Quiz vanaf 17.30! Ook de tegenstanders van de RZB elftallen zijn natuurlijk van harte welkom om dit feestje met ons mee te vieren! Dresscode: GROEN-WIT! ⚪️