Vrijwilligers bedankt / gezocht / vooraankondiging:

Om alle vrijwilligers tussendoor even in het zonnetje te zetten, bij onze mooie club, kregen we van onze Gemeente het Hogeland een uiterst vriendelijk berichtje (zie foto onder). Die wij graag even met onze leden (en ook dus alle vrijwilligers) delen. En wij sluiten ons hier dan ook graag bij aan, bij deze mooie woorden, inzake vrijwilligers!

Komende zaterdag tussen 9.00-15.00 is dit heerlijke hutspotpakket door iedereen die zich maar vrijwilliger voelt bij onze club, op wat voor manier dan ook, af te halen in de bestuurskamer! MAAK ER GEBRUIK VAN! OP=OP!

Verder doen wij op zaterdag 16 maart, ook weer mee met de landelijke actie van NL DOET! Zie hiervoor de onderstaande poster. We gaan vanaf 9.00 weer van start, waarbij we graag een oproep doen, aan iedereen, zodat we hopelijk met zoveel mogelijk mensen allerlei klusjes rondom het sportpark weer af kunnen ronden. Als afsluiter verzorgt de kantinecommissie aan het einde van de ochtend weer een heerlijke lunch! Kom ook je club helpen! Vele handen maken licht werk en het is nog gezellig ook!

Tot slot nog een kleine vooraankondiging: vrijdag 22 maart organiseren wij weer een beregezellige VRIJWILLIGERS/SPONSOREN-AVOND! Latere info volgt, maar hou deze avond dus alvast vrij in je agenda!