Vrijwilligers-/Sponsoravond weer zeer geslaagd! (22-03-2024)

Alweer even geleden, maar we wilden de geinteresseerden de gemaakte foto’s (en vooral de presentatie zelf) niet onthouden. Dat zou immers zonde zijn, aangezien het hele interessante materie was/is.

Op vrijdag 22 maart hebben wij weer de jaarlijkse Vrijwilligers-/Sponsoravond bij de club gehad. Met een mooie opkomst van ongeveer 40 mensen, een dankwoord namens de voorzitter aan alle vrijwilligers en/of sponsoren van de club, en een prachtige presentatie van Kees, Kees en Pieter, over het “voetbal door de jaren heen in Baflo”, was het weer een zeer geslaagde avond. Ook deed Kees Buma aan het einde van de presentatie nog een oproepje aan de club, om ook meer met al het “oude” materiaal te gaan doen, waar wij zeker een vervolg aan gaan geven.

Bekijk alle foto’s (gemaakt door Libertus Knol) van de avond zelf via: https://www.flickr.com/gp/200165728@N06/oDF7nJ57r2

Bekijk de presentatie “voetbal door de jaren heen in Baflo” via: https://www.flickr.com/gp/200165728@N06/9bW5994Ry6

Iedereen bedankt voor jullie komst, bedankt voor al jullie vrijwilligerswerkzaamheden en/of sponsorbijdragen (zonder dit kunnen wij als club niet bestaan) en graag tot de volgende Vrijwilligers-/Sponsoravond, of gewoon natuurlijk op ons mooie sportpark!

#rzb #roodzwartbaflo #since2001 #voetbal #jointheclub #weareredweareblack #vrijwilligers #samenstaanwesterk #vrijwilligersavond #sponsoravond #volgendjaarweer