Nieuwe Kledinglijn vv Rood Zwart Baflo

Na het laatste toernooi op het sportpark van Rood Zwart Baflo werd het seizoen 2015/2016. Iedereen was toe aan een welverdiende vakantie. Voor het bestuur en de verschillende commissies breekt er dan juist een drukke tijd om het nieuwe seizoen 2016/2017 voor te bereiden. Onderhoud aan de velden en gebouwen, inname van de kleding en zorg dragen voor het aanschaffen van nieuwe materialen en kleding, teamindelingen, financieel het boekjaar afsluiten enz.

Al enige tijd is de commerciële commissie op zoek geweest naar een duidelijke kledinglijn binnen onze vereniging. Dit heeft geleid tot een meerjarige overeenkomst met het merk Hummel. In samenwerking met Sporthuis Winsum die als leverancier en tussenpersoon optreedt als leverancier van alle kleding en diverse sportartikelen is ook een meerjarig contract aangegaan. De doelstelling is om ieder team in de komende tijd uniform met dezelfde Rood Zwart club kleuren te laten spelen. Een andere groot voordeel is dat de commerciële commissie makkelijker in staat is om sponsor pakketten te kunnen aanbieden en door het gebruik van een eigen webshop zijn we in staat om binnen veertien dagen een compleet tenue aan te bieden. Een banner van deze nieuwe clublijn staat binnenkort in onze kantine.

Op zaterdag 6 augustus hebben deze gesprekken geleid tot een gezamenlijke afspraak en is tot ondertekening van een contract overgegaan. Als bestuur zijn wij verheugd met deze overeenkomst en mede doordat er al jarenlang zaken wordt gedaan met Sporthuis Winsum was de ondertekening een formaliteit op basis van wederzijds vertrouwen.

Ook is overeengekomen dat clubleden in de clubkleuren van Rood Zwart Baflo artikelen kunnen bestellen tegen leuke kortingen. Sporthuis Winsum zal binnenkort een aantal keren op de zaterdagen met een stand in de kantine staan om u kennis te laten maken met diverse artikelen en de mogelijkheid om deze te bestellen.

Deze mogelijkheid zal u tijdig op de straks vernieuwde site van Rood Zwart Baflo worden medegedeeld.

Bekijk hier de clublijn van Rood  Zwart Baflo

Namens het bestuur van
Rood Zwart Baflo.